Inleiding

Een jarenlange ervaring in de wereld van slaapcomfort willen we heel graag met je delen. Niet omdat we denken dat we alles weten, integendeel. Het is intussen een passie om te spreken en te schrijven over slapen. De wondere wereld van slaap wordt dag na dag, maand na maand en jaar na jaar steeds verder geëxploreerd door neurologen, slaapwetenschappers, productontwikkelaars en technologen over heel de wereld… En die informatie verzamelen we en delen we heel graag because we “mind the bed”!

En we doen dit niet alleen, want achter de schermen wordt er heel wat voorbereid, ingelezen en opgezocht en krijgen onze teksten vorm dankzij de deskundige hulp van een team fijne en bekwame mensen! Van studenten tot ervaren copy-writers en regelmatig schuiven ook zeer bekwame collega’s uit elk vakgebied mee aan onze redactietafel.

Ilona Migdalski is een copywriter en boeiende teksten schrijven is haar vak. Als jij er iets van opsteekt, is zij blij! Zelf houdt ze van lezen – hoe kan het anders – maar ook van sporten en haar gezin! Als mama van drie tieners weet ze hoe belangrijk een goede nachtrust is. Daarom haalt zij haar schrijftalent boven om jou interessante tips en advies over heerlijk slapen te geven.

Marco Achtereekte is de drijvende kracht achter Alastor en vertegenwoordigt Neves en Schlafmond in de slaapbranche. Naast vader en partner is Marco bijna zijn hele werkzame leven als zelfstandig ondernemer onderweg. Als directeur, productieleider en verkoop- en marketing directeur. Hij beschrijft zichzelf graag als padvinder maar is vooral een zeer gekende naam in Nederland (en daarbuiten) als het over hoofdkussens en dekbedden gaat.

Johnno van de Brink is een geboren SEO specialist en bijt zich heel graag vast in goede content creatie. Hij houdt ons bij de les als het over SEO gaat. Uiteraard weet hij als jonge vader donders goed hoe belangrijk slaap is.

Als oprichter en bedenker van dit platform stel ik ook mezelf graag even aan je voor. Ik ben Jürgen Swinnen en werk al sinds 1994 in de slaapsector. Mijn carrière begon in de hausse van de waterbedden. Een fantastische periode waar ik, net afgestudeerd in bedrijfsmanagement en finance, heel veel mocht leren in een sterk groeiend bedrijf. Na een tijd vond ik mezelf als jonge snaak wel rijp voor een eigen beddenwinkel. Een bijzonder intense tijd waarin ik heel veel proefondervindelijk leerde. Want een consument kijkt nu eenmaal anders naar een bed of matras dan een producent. Ontelbare gesprekken, honderden adviezen en zeer veel ervaring rijker was mijn interesse in slaap en slaapproducten echt wel gewekt. Een heerlijke en vooral positieve microbe die nooit meer uit mijn lijf is gegaan. Daarna volgden nog heel wat leerrijke passages bij Internationaal gekende merkproducenten om in 2013 terug te landen in België. Ik ging aan de slag als R&D verantwoordelijke en category manager bij de in België zeer gekende slaapretailer Sleepy®. Sinds 2018 zijn alle Sleepy® producten trouwens te verkrijgen bij Sleepworld in België en is het fantastische merk ook actief ver buiten de landsgrenzen. De afgelopen jaren gaat mijn focus naar productontwikkeling en werk ik als product trainer en salesmanager voor Intres XP. Als startschotgever van mindthebed.com schrijf ik intussen ook voor Bedding Business, een vakblad voor professionals in de slaapsector. Het is mijn droom om mensen zo goed mogelijk goed te informeren over slaap en vooral slaapcomfort. Ik vind het zalig om samen te werken met leuke en ervaren mensen die deze droom delen!